15. jun 2015 Nyhedsbrev fra FOODobserver.dk
FOODobserver


Forsiden
 




Hold dig opdateret om branchens vigtige begivenheder:

 

Find tidligere omtaler ved kvit og frit at søge på ord eller navne i:
 

 

Læs dagligt relevante nyheder omkring emballage, mærkning og pakning på vores søstersite:

 PACKobserver.dk

 


Har du problemer med visning af nyhedsbrevet? Klik her for at se det i din webbrowser.

Miljø- og klimahjørnet:

   

Bøffer fra malke- og kødkvæg påvirker klima og natur forskelligt

13.06.15: Produktion af oksekød påvirker klimaet, miljøet og biodiversiteten - men påvirkningerne afhænger af, hvordan kødet produceres. Og ifølge forskere ligger der et stort potentiale i at reducere miljøbelastningen pr. kg produceret kød ved at øge udnyttelsen af slagtedyrets spiselige biprodukter.

Læs mere

 
Fra tema Procesudstyr
Fra tema Færdigvarer
Ændring af dit abonnement
Afmeld nyhedsbrev
FOODobserver.dk • Telefon: +45 39 69 43 21 • Email: info@foodobserver.dk
Udgives af GINI·com • Pilegårdsvej 48 • DK-2860 Søborg